:: COMUNICACIÓN ::

Viatge cultural a Otos - Quotes

Benvolguda sòcia, benvolgut soci, ens posem en contacte amb tu per informar-te de les activitats següents:

I. Viatge cultural a Otos, en la comarca de la Vall d'Albaida, dia 3 de juny de 2018, diumenge.
Programa:
* 08:30 h. Eixida des de la rotonda del Castell.
* 10:00 h. Arribada. Esmorzar.( Es pot dur de casa o comprar allí)
* 11:00 h. Itinerari turisticocultural dels Rellotges de Sol, realitzats per A. Alfaro, Joan Olivares, Antoni Miró, Boix, Armengol, entre altres.
* 13:00 h. Visita a les dependències del Palau Marquesal per veure la Col·lecció permanent de l'obra pictòrica d'Antoni Miró.
* 14:30h. Dinar en el restaurant de “Ca les Senyoretes“. El menú inclourà: Entrants centrals: mandonguilles d'abadejo, formatge i amanida de la casa. Plat principal: arròs al forn. Postres de la casa. Café o infusions. Beguda: aigua, cervesa, vi de la casa i refresc
* 16:30 h. Visita al “Jardí del Fondo”, en Ràfol de Salem.
* 18.30 h. Retorn cap a Burjassot.

El preu del viatge serà de 23 € per persona (socis i familiars directes) i 25 € per als no socis. Aquest preu és per 50 persones, de manera que, si no es completa el grup s'anul·larà el viatge i es retornaran els diners.
Els serveis inclosos són: desplaçament amb assegurança i dinar. El preu de l'itinerari i l'entrada al Palau és per part de l'Associació.
Es pot reservar aquest viatge el dia 3 de maig, dijous, de 19:00 a 20:00 h en La Casa de la Cultura.

II. Pagament quotes anys 2018 i 2019: mantenim la quota anual a 5 euros, de manera que ja podeu pagar la dels dos anys. Podeu fer-ho el primer dijous de cada mes a partir de les 19,00 h.
Atentament,

Imma Ibáñez, Presidenta

Viaje cultural a Otos - Cuotas

Estimada socia, estimado socio, nos ponemos en contacto contigo para informarte de las siguientes actividades:

I. Viaje cultural a Otos, en la comarca de la Vall d'Albaida, día 3 de junio de 2018, domingo.
Programa:
* 08:30 h. Salida desde la rotonda del Castillo.
* 10:00 h. Llegada. Almuerzo.( Se puede llevar de casa o comprar allí)
* 11:00 h. Itinerario turisticocultural de los Relojes de Sol, realizados por Alfaro, Joan Olivares, Antoni Miró, Boj, Armengol, entre otros.
* 13:00 h. Visita a las dependencias del Palacio Marquesal para ver la Colección permanente de la obra pictórica de Antoni Miró.
* 14:30h. Comer en el restaurante de “Ca les Senyoretes”. El menú incluirá: Entrantes centrales: albóndigas de bacalao, queso y ensalada de la casa. Plato principal: arroz al horno. Postres de la casa. Café o infusiones. Bebida : agua, cerveza, vino de la casa y refresco.
* 16:30 h. Visita al “Jardí del Fondo”, en Ràfol de Salem.
* 18.30 h. Retorno hacia Burjassot.

El precio del viaje será de 23 € por persona (socios y familiares directos) y 25 € para los no socios. Este precio es para 50 personas, de manera que, si no se completa el grupo se anulará el viaje y se devolverá el dinero.
Los servicios incluidos son: desplazamiento con seguro y comida. El precio del itinerario y la entrada en el Palacio es por cuenta de la Asociación.
Se puede reservar este viaje el día 3 de mayo, jueves, de 19:00 a 20:00 h en La Casa de la Cultura.

II. Pago cuotas años 2018 y 2019: mantenemos la cuota anual a 5 euros, de manera que ya podéis pagar la de los dos años. Podéis hacerlo el primer jueves de cada mes a las 19 h.
Atentamente,

Imma Ibáñez, Presidenta